۱. باقیمانده ی مواد غذایی را معمولا بسته به نوع آن میتوانی در ..[ جای سرد ].. یا ..[ جای خشک ].. یا جای ..[ سرد و خشک ].. قرار داد.
برای مثال : غذای پخته شده در جای سرد نگه داری میشود.
نان در جای سرد و خشک.
پسته در جای خشک.
۲. مادر علی میخواهد ظرف ها را بشوید، چه راهی را پیشنهاد میکنی تا شستن ظرف ها آسان تر شود؟
پاسخ : شستن ظرف ها با آب گرم و مایع ظرف شویی.
۳. میوه ها و سبزی ها را باید قبل از خوردن به خوبی شسته، چه موادی برای شستشوی میوه و سبزی مورد نیاز است؟
پاسخ : مواد ضدعفونی کننده ی میوه و سبزی.
۴. اگر چربی ها از روی ظروف شسته نشود و ما دوباره از آنها استفاده کنیم چه اتفاقی می افتد؟
پاسخ : مریض میشویم.
۵. چرا مواد خوراکی را در جاهای مختلف نگه داری میکنند؟
پاسخ : ۱ : خراب و فاسد نشوند.
۲ : مدّت بیشتری آن را نگه داری کنند.
۶. چه کاری کمک به ماموران شهرداری است؟
پاسخ : ۱ : جدا کردن زباله ها
۲ : ریختن زباله ها در کیسه ی زباله
۷. دست علی چرب شده است، چگونه تمیز میشود؟
پاسخ : با آب گرم و صابون